"Poker" Partizana za novu ubedljivu pobedu

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu sa 4:0 u trećem kolu Linglong Superlige Srbije pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

Dobrodošli!
Zajedno ćemo ispratiti prvu prvenstvenu (Linglong lige) utakmicu Partizana na svom stadionu kada će u 3. kolu dočekati Mačvu, ali će taj meč biti odigran pred praznim tribinama.
KRAJ
Ubedljiva pobeda Partizana. Hvala Vam što ste bili uz nas. Prijatno.
Gooooooooooooool
Sadik četvrtim golom na meču stavlja tačku i Partizan je pobedio sasvim zasluženo sa 4:0
90' Velika prilika za Lazara Pavlovića
Mladi Pavlović je dobio sjajan pas od Umara Sadika, popularna "štikla", ali je taj pas propao pošto Pavlović nije uspeo da uveća prednost
87' Sadik ponovo beži odbrani Mačve
Iako je sve izgledalo veoma opasno, Marko Mijailović je pravovremenim startom sve to uklonio, a Partizan iz svega dobio samo korner, iz kog nije uradio praktično ništa.
85' Sadik u kontri
Izbegao je Umar Sadik ofsajd zamku dobio dobar pas i pokušao da se upiše u strelce sa nekih dvadesetak metara, ali je od svega toga Partizan imao samo korner.
83' Korner za Mačvu postao kontra Partizana
Iako su obe situacije mogle da budu veoma ozbiljne na kraju od svega toga nije bilo ništa.
79' Još jedna propuštena prilika Partizana
Ognjen Ožegović je dobio odličan pas u kaznenom prostoru, ali je Puletić uspeo da skrati ugao i da odbrani njegov pokušaj.
76' Poigrava se Stojković, Ašćerić neprecizan
Loš pas poslao je Vladimir Stojković, presekao je to Ašćerić i pokušao da ga lobuje, ali je njegov udarac bio neprecizan i Mačva je ostala na "nuli".
72' Nova prilika Partizana, ostaje 3:0
Centaršut Zorana Tošića na glavu Ožegoviću, ali je Ožegovićev udarac glavom bio izblokiran i bio je to korner. Ruku na srce, Ožegović je bio povučen za dres od sttrane Marka Mijailovića.
68' Partizan u istom ritmu
Zoran Tošić je dobio malo lošiji pas koji je išao unazad i nekadašnji srpski reprezentativac je loptu ispalio visoko preko prečke.
61' Odličan udarac Stevanovića
Posle sjajnog prodora i pasa Zorana Tošića probao je Stevanović da postigne i četvrti gol, ali je Dušan Puletić bio odlično postavljen.
58' Povredio se Nemanja Miletić
Miletić je povredio skočni zglob desne noge i zbog toga je napustio igru. Zamenio ga je Zoran Tošić koji je otišao na krilo, a na poziciju desnog beka se spustio Lutovac.

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport
Tošić preti!
Otvara se Mačva sve više, iako su gosti inferiorniji takmičar danas, nisu bez šansi i pokušavaju da ugroze gol Partizana, ali su za sada njihovi pokušaji bili nedovoljno opasni.
54' Milosavljević preti
Milosavljević je odlično prošao po levom boku, sjajnom fintom je izbacio iz igre Nemanju Miletića i onda tukao ka golu Partizana, ali je Stojković bio veoma dobro postavljen i bez većih problema otklonio opasnost.
49' Goooooooooool!
Ožegović je kroz sredinu dobio odličan pas, vukao je do šesnaesterca Mačve, pa je vratio loptu Sumi koji nije imao težak zadatak i uvećao prednost Partizana na 3:0.
47' Propala polu kontra Partizana
Krenuo je Stevanović po levom boku, probao da pronađe Lutovca na desnom, ali je ta njegova dijagonala bila neprecizna i lopta je pripala fudbalerima Mačve.
46' Počelo je drugo poluvreme!
Mačva ima prvi napad
Kraj prvog poluvremena

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport
44' Mačva preti, Đoković petlja
Odlična akcija Mačve pred kraj prvog poluvremena, Đoković je ušao u šesnaesterac dobio dobru loptu, napravio jedan dobar dribling, ali se potom spetljao i izgubio loptu
42' Gooooooooooooooool
Ognjen Ožegović je dobio loptu od Uroševića u pravo vreme i onda glavom uspeo da savlada golmana Puletića i da udvostruči prednost u 42. minutu utakmice
37' Nižu se napadi domaćina
Partizan konstantno napada, pritiska, stvara šanse... Lutovac je propustio loptu kroz noge, stvorio sebi odličnu šansu, ali je izgubio korak i nije u pravom momentu uposlio saigrače, pa je potencijalna gol šansa propala i Puletić je dobio loptu
32' Suma za Pavlovića – samo korner
Brz kontra napad Partizana, loptu je po sredini vukao Suma pravovremeno proigravši Pavlovića stvorena je izgledna prilika za gol, ali je on šutirao pravo u golmana Puletića i Partizan ima samo korner iz ove situacije.
30' Partizan kontroliše igru
Izabranici Save Miloševića igraju veoma dobro, lopta cirkuliše nema preteranog zadržavanja, napadi stižu i sa levog i sa desnog boka, ali je završni pas nedovoljno kvalitetan, pa crno-beli imaju "samo" jedan gol.
25' Odličan napad Mavče
Prvo je Tošić izvukao faul od Lutovca, a onda je Adamović odličnom fintom eliminisao Uroševića i centrirao, međutim lopta je otišla visoko preko prečke i Stojković je samo pogledom ispratio loptu koja je otišla u gol aut.
Novi fudbaler Partizana nalazi se na stadionu
Japanski fudbaler Asano, novo pojačanje crno-belih večeras nije u sastavu ali pruža podršku svojim saigračima protiv Mačve.

18' Lutovac za Stevanovića, Stevanović u gol
Odličan prodor Lutovca po desnom boku, sjajnom fintom je izbacio Tošića i poslao odličan centaršut koji je glavom dočekao Stevanović i loptu bez većih problema sproveo u mrežu, pa je Partizan poveo sa 1:0.
Gooooooooooooool
13' Inicijativa Partizana, Mačva se brani
Nastavljaju izabranici Save Miloševića da pritiskaju goste, napadaju i po levom i po desnom boku, ali za sada završnica nije baš najbolja pa je rezultat i dalje 0:0
9' Mačva preti prvi put
Aleksandar Đoković je projurio po desnom boku i uputio udarac ka golu Partizana, ali je njegov udarac otišao isuviše desno, pa se rezultat nije menjao.
 Stevanović 18', Ožegović 42', Suma 49' Sadik 90'
  PAR   MAČ  
  4 : 0  
4' Ofanziva Partizana
Krenuo je hrabro Partizan na ovom meču, uspeli su da dođu samo do kornera iz prvog opasnog napada, da bi se kasnije Ognjen Ožegović spetljao tokom jedne izgledne prilike za postizanje prvog pogotka.
1' Počela je utakmica!
Prvi napad na meču ima Partizan
Poznati su i sastavi
Stadion: FK Partizan.
Sudija: Bojan Nikolić.


Partizan: Stojković - N.R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Lutovac, Suma, Stevanović - Ožegović.
Mačva: Puletić - Pejović, Mijailović, Ristivojević, Tošić - Jovanović, Đoković, Adamović - Milosavljević, Ašćerić, Božić.

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: