Inter - Milan 4:2

Fudbaleri Intera posle velikog preokreta pobedili su velikog rivala Milan 4:2 (0:2) u utakmici 23. kola italijanske Serije A.

 Brozović 51, Vesino 53, De Fraj 70, Lukaku 90+3 - Rebić 40, Ibrahimović 45+1
  Inter   Milan  
  4 : 2  
Kraj utakmice
Inter - Milan 4-2. GLEDALI SMO SPEKTAKULARAN DERBI MILANA!
Lukakuov gol
Lukakuuu za 4-2
Belgijanac rešava sve dileme oko pobednika u zaustavnom vremenu. Interisti su poèeli da slave
90' Ibrahimović stativa!
Skoèio je Ibrahimoviæ iznad "celog stadiona", gaðao glavom, ali je stativa spasila Inter. Evo drame koju smo priželjkivali...
89' Barela ispustio priliku da reši sve
Barela je dugo vukao loptu, izdržao èuvara na leða sprintom od 50 metara, ali nije imao dovoljno snage da savlada Donarumu. Hteo je da ga lobuje
Lukaku i Ibra kao Materaci i Rui Košta
Sedam minuta do kraja
Može li Milan da izrežira dodatnu dramu?

I ovako gledamo neverovatan meč, ali su nas "blizanci" sa San Sira već navikli...
80' Bomba Eriksena, ali u prečku!
Danac, koji je ušao umesto Sančesa, pokazao je kakavim šutem raspolaže iz svoje specijalnosti. Iznudio je faul i odapeo "strelu", ali je lopta pogodila samo okvir gola.

Šteta bio bi to evrogol...
77' Brozović preti
Pokušao je Brozović ponovo iz daljine, ali sada Donaruma nije bio na mukama
De Fraj za 3-2
70' Preokret Intera
De Fraj je pogodio! Nakon kornera Holanðanin se "izvio" i u padu matirao Donarumu. Neverovatan meè gledamo na "Meaci"
67' Sadržajni derbi
Hrvati su, zajedno sa Ibrahimoviæem, u centru pažnje, Rebiæ je bio strelac za Milan, a Brozoviæ za Inter, iako u polju pravi mnogo grešaka. Gledamo dinamiènih skoro 70 minuta, "pršti" na sve strane, posebno u veznom redu...
60' Zaokret u derbiju Milana
Potpuno drugo lice derbija "Dela Madonina" u nastavku. Inter se vratio posle dva gola minusa i ne zadovoljava se remijem. Bar se tako èini u ovom trenutku, momentum je na strani "nero-azura" i žele preokret. Videæemo kako æe Milan da odgovori na šok...
Vesino za 2-2
Brozović!
53' Inter se potpuno vratio!
Za samo dva minuta "nero-azuri" su se izdigli iz "mrtvih" i izjednačili. Vesino!

Aleksis Sančes je pobegao odbrani Milana iza leđa, vratio povratnu, slično kao Lukaku, ali ovog puta je Urugvajac precizan.

Ludnica na "Meaci"
51' Gol za Inter!
Pogodio je Brozović, sjajnim udarcem iz daljine! Uhvatio je volej Hrvat levom nogom sa oko 20 metara. Golčina...

Ima nade za Inter, baš kad smo ih prozvali...
50' Sigurni Milan
Inter je pokušao pritiskom na drugu polovinu, ali je Milan lako odbio sve napade. Za sada, izabranici Stefana Piolija potpuno kontrolišu sva dešavanja, Inter ni da zapreti na startu u nastavku.
Počelo je drugo poluvreme
Sa centra su krenuli igrači Intera.
Navijački dekor

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images
Utisak prvog poluvremena
Posle prvih 45 minuta može samo da se konstatuje da Milan dominira na èelu sa Ibrahimoviæem. Šveðanin je prvo asistirao Rebiæu, istina uz kiks golmana Padelija, a potom je i sam pogodio za 2:0. Vidi se da je jako motivisan ušao u derbi "Dela Madonina", uostalom kao i celo tim Stefana Piolija. "Roso-neri" žele da prekinu loš niz sa ljutim rivalom i na dobrom su putu, posebno što je Inter svega dva puta zapretio. Loše izdanje Intera u prvom poluvremenu.
Ibrin gol
Poluvreme
Završeno je prvo poluvreme, Milan ide na odmor na velikih i zasluženih 2-0
46' Novi gol Milana!
Ibrahimoviæ! Ponovo je odbrana Intera pogrešila, ovog puta posle kornera. Lopta je pretela sve do druge stative, Ibrahimoviæa je ostavio Škrinijar i sa lakoæom je pogodio protiv bivšeg kluba.
45' Milan ne staje
Ponovo napadaju "rosoneri", bez obzira što imaju prednost. Odbrana Intera je na mukama, pre svega jer vezni red ne radi dobar posao. Posebno Brozoviæ...
Pogledajte gol Rebića i kiks Padelija
40' Gol
Ante Rebiæ je strelac! Katastrofalan kiks Padelija, loše je procenio loptu posle nadskoka Ibrahimoviæa nad Godinom. Kasnio je i De Fraj, ali je iskusni golman dozvolio sebi poèetnièku grešku tako što je promašio loptu. Rebiæu nije bilo teško da pogodi u praznu mrežu za 0:1.
Šansa Čalhanoglua
29' Još nema golova
Posle burnog poèetka utakmice naišao je mirni period. Uglavnom se igra na sredini terena, sa dosta kontakta i velike borbe. Pravi fudbalski rat.
24' Kakva šansa za Inter
Lukaku je prošao po desnoj strani, "spakovao" idealnu šansu Vesinu, ali je ovaj slabo šutirao sa samo sedam/osam metara. Pravo u Donarumu! Mogli su "nero-azuri" lako da povedu...
19' Prva prilika za Inter
Konaèno nešto i od Intera. Posle kornera najviši u kaznenom prostoru Milana bio je Dijego Godin, udario je loptu glavom, ali je otišla pored gola. Urugvajac zna da bude jako opasan u ovakvim situacijama. Sada nije bio u idealnoj poziciji, inaèe...
16' Pokušaj Rebića
Hrvat je probao sa oko 17 metara, ali je dva puta izblokiran. Milan deluje dosta bolje u uvodu
9' Stativa!
Èalhanoglu je ponovo pokazao kako odlièan šut ima. Slabijom, desnom nogom gaðao je iskosa sa desne strane, ali je Inter spasila stativa.
8' Bolji početak Milana
Milan je bolje ušao u utakmicu. Preuzeo je kontrolu i posed lopte, ali bez konkretnih stvari, dok je Inter u "bloku" i èeka priliku iz kontri.
Na stadionu je i Dejan Stanković!
Bivši štoper Intera Marko Materaci na društvenim mrežama podelio je sliku sa Stankoviæem
2'
Milan je prvi pritisnuo i to već posle 60 sekundi. Prvo je Kesi probao sa ivice kaznenog prostora, a onda je Ibrahimović uhvatio volej i prebacio preko gola.

Dobio je zvižduke sa severne tribine gde su Interovi navijači.
Utakmica je počela!
Fudbaleri Milana krenuli su sa centra.
Sastav - Milan
Kod Milana Ibrahimoviću društvo u napadu pravi Čalhanoglu. Kjer je dobio šansu u odbrani ispred Musakija.
Sastav - Inter
Inter bez suspendovanog Lautara Martineza, koga menja Aleksis Sančez. Golman Samir Handanović zbog povrede na klupi, zajedno sa sinom Dejana Stankovića - Filipom.

Matijas Vesino je dobio prednost u odnosu na Stefana Sensija, ostalo je očekivano...
Novi derbi za "Ibru"
Biće interesantno videti kakvu će "dobrodošlicu" prirediti navijači Intera Zlatanu Ibrahimoviću, koji je posle Intera drugi put obukao dres velikog rivala
Ibrahimović u centru pažnje

Možda vas zanima

Podeli: