Uživo: Totenhem - Inter, PSV - Barselona

Fudbaleri Totenhema i Intera igraju meč u B grupi Lige šampiona. Vodeći tim grupe, ekipa Barselone gostuje u Ajndhovenu ekipi PSV-a.

 
  PSV   BAR  
  0 : 0  
Kraj u Portu i Dortmundu
U Dortmundu gde su igrali borusija i Klub Briž nije bilo golova. meč je završen, baš kao i unaj na "Dragaou" gde je Porto savladao Šalke sa 3:1.
GOOOOOOOL!
Musa Marega je u četvrtom minutu nadoknade postigao gol za 3:1. Porto je tako potvrdio pobedu nad Šalkeom.
Kraj i u Ajndhovenu
Barselona je izdržala, savladala je PSV u Ajndhovenu sa 2:1.
Kraj u Londonu, Totenhem savladao Inter sa 1:0
Završen je meč na "Vembliju". Totenhem je golom kristijana Eriksena u 80. minutu pobedio Inter i tako se bodovno izjednačio sa njim na tabeli, ali je drugi zbog bolje gol razlike.
Ovako je Totenhem poveo protiv Intera
GOOOOOOL!
Gol za Šalke iz penala!

Minut pre kraja meča, Šalke je smanjio prednost Porta na 2:1. Strelac iz penala bio je Nabil Bentaleb.
GOOOOOOOL!
PSV je smanjio prednost Barselone!

Anhelino je sjajno centrirao, loptu je sačekao Luk de Jong i bez problema udarcem glavom zatresao mrežu Ter Štegena - 1:2.
GOOOOOOOOL!
Totenhem vodi!

Fenomenalna akcija londonske ekipe u 80. minutu. Sve je krenulo sa desne strane, lopta je došla do Dele Alija, pa do Eriksena koji je ušao u igru u 70. minutu. danac je sjajno krunisao akciju pogotkom za 1:0.
76' Perišić u prilici za Inter
Ivan Perišić je stvorio sebi prostor za udarac. ali je Ugo Ljoris odlično odbranio, od svega samo korner za nero-azure.
Pikeov gol
71' Nova prilika za Totenhem
Totenhemu se baš ne da. Možda u nastavku nema toliko šansi, ali blizu je gola. Sada je Jan Vertongen šutirao glavom, ali nije bio precizan.
GOOOOOOOOL!
Barselona vodi u Ajndhovenu sa 2:0!

Lionel Mesi je izveo slobodan udarac u 70. minutu, nije to bio šut, već centaršut, Đerar Pike je podmetnuo nogu, promenio smer lopte i mreža se zatresla.
62' Umalo da Korona postigne novi gol
Porto ne staje. Ne zadovoljava se sa prednošću od 2:0. Hezus Manuel Korona bio je ponovo u šansi, ali je za malo bio neprecizan, lopta je završila pored desne stative.
Kako je sve lako kada igra Mesi...
Šesti gol Mesija ove sezone u Ligi šampiona
GOOOOOOOL!
Barselona vodi u Ajndhovenu!

Možda se nije previše video u prvom delu, ali najbolji igrač Barselone Lionel Mesi je u 61. minutu postigao sjajan gol. Usman Dembele ga je proigrao, Argentinac je uzao loptu, prošetao se kroz odbranu PSV-a i sa desetak metara snažnim udarcem zatresao mrežu. Čarolija.
55' - GOOOOOOOL!
Porto je udvostručio prednost!

Jasin Braimi je je odlično proigrao Hezuasa Manuela Koronu koji je sa svega pet metara rutinski zatresao mrežu nemačke ekipe - 2:0.
GOOOOOOOL!
Porto je poveo!

Napadi domaćina su se isplatili. Posle odličnog centaršuta Olivera Toresa sa desne strane u 52. minutu Eder Militao je sjajno skočio i negde sa tačke penala udarcem glavom savladao Farmana - 1:0 za Porto.
48' Dembele u sjajnoj solo akciji
Fudbaler Barselone Usman Dembele je rešio da proba sam. Krenuo je u solo akciju, ušao je u kazneni prostor i šutirao, ali pored leve stative gola PSv-a.
47' Farman spasao pogodak
Porto je imao kolosalnu šansu u drugom minutu nastavka. Golman Šalkea Ralf farman je fenomenalno intervenisao i sprečio da Ektor Erera zatrese mrežu.
Počelo drugo poluvreme
U prvih 45 minuta na četiri stadiona nije bilo golova. Umesto toga tresli su se okviri. Možda je konačno došlo vreme i da se neka mreža zatrese?
Dve velike prilike za PSV u finišu prvog dela
Napadači u Ajndhovenu očigledno nemaju svoje veče. U poslednja dva minuta prvog dela, PSV je imao odlične šanse, ali Damfris u 43. i Luk de Jong u 45. minutu nisu uspeli da savladaju Marka Andrea Ter Štegena. U ovom drugom slučaju prečka je spasila Barselonu.
Poluvreme, bez gola na četiri utakmice
Sevale su prečke i stative, šansi je bilo, ali se mreže u Dortmundu, Ajndhovenu, Londonu i Portu nisu zatresle u prvih 45 minuta.
39' Mesi šutirao - preko gola
Konačno se u prilici našao i Mesi. Nije bio precizan napadač Barselone, šutirao je preko gola.
38' Totenhem pogodio prečku
Nemaju sreće napadači Totenhema! Sada je u velikoj prilici bio Hari Vinks, od svega, uspeo je da uzdrma prečku gola Intera.
37' Tri prilike Barselone za tri minuta
Barselona je propustila tri prilike u razmaku od nekoliko minuta. U prvoj je bio Kutinjo. Potom sreće nije imao Arturo Vidal. Prvi put je njegov udarac blokiran na gol liniji, a u drugoj situaciji je ponovo odbrambeni igrač sprečio da lopta uđe u mrežu PSV-a.

Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images
32' Rojs promašio nemoguće
Kakvu priliku je imao napadač Borusije Marko Rojs! Iznenada mu se ukazala prilika, izašao je oči u oči sa golmanom Klub Briža i umesto da donese slavlje navijačima, lopta je za malo kraj desne stative prošla pored gola Belgijanaca. Neverovatan promašaj.
30' Handanović spasao Inter
Totenhem je za sada bolji tim u susretu sa Interom. U prilici se našao i Lukas Moura, uputio je odličan udarac sa ivice kaznenog prostora ka desnom donjem uglu, ali Samir Handanović je sjajnom odbranom sprečio vođstvo "pevaca".
25' Pereiru se ne da da savlada Ter Štegena
Gaston Pereiro je imao novu veliku priliku za "filipsovce". Našao se u dobroj poziciji unutar šesnaesterca Barselone, ali šutirai je visoko preko gola i prilika je propala.
Mesi još bez prilike

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
19' I Kutinjo neprecizan
Barselona je nedugo posle stative PSV-a imala priliku. na odbijenu loptu je natrčao Felipe Kutinjo, ali za malo je bio neprecizan, lopta je prohujala kraj desne stative.
16' Stativa spasila Barselonu!
Odlična prilika za PSV! Gaston Pereiro je primio loptu na ivici kaznenog protora, nije čekao ni sekunda, raspalio je po njoj, ali isprečila se stativa. Velika sreća za tim prvaka Španije.
15' Jasin Braimi u prilici
Dobra prilika i za Porto. Jasin Braimi je posle jedne odbijene lopte pokušao da savlada Ralfa Farmana, ali je golman Šalkea odlično intervenisao.
12' Dele Ali zamalo neprecizan
Totenhem kreće sve ozbiljnije. Kejn je kreirao priliku za Dele Alija, ali lopta posle njegovog šuta završava za malo iznad prečke gola Intera.
10' Dortmund umalo da povede
Prva šansa za Borusiju iz Dortmunda protiv Briža. Kristijan Pulišić se našao u prilici, loše je šutirao iz blizine.
7' Kejnov prvi pokušaj
Hari Kejn je bio u solo prodoru, sve je dobro uradio sem završnice, Samir handanović je bio siguran na golu Intera.
4' Prva prilika za PSV
Gaston Pereiro je imao prvu priliku za PSV. Iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora šutirao je u desni donji ugao, Ter Štegen je zaustavio udarac, od svega samo korner za Holanđane.
Utakmice su počele
Situacija na tabeli
Dortmund favorit protiv Briža
Takođe, u grupama A i D igraju se preostali mečevi. Borusija dočekuje Klub Briž kao veliki favorit, pošto igra u velikoj formi ove jeseni, dok će u D grupi Porto pokušati da pobedom nad Šalkeom sačuva čelnu poziciju.
Ikardi pretnja za Ljorisa
S druge strane, Inter se uzda u napadača Maura Ikardija koji jepostigao tri gola na poslednja četiri meča u Ligi šampiona.
Totenhem bez Eriksena
Totenhem će pokušati da dođe do pobede nad Interom bez jednog od svojih najboljih igrača, Danca Kristijana Eriksena. On meč počinje sa klupe za rezerve.
Dobrodošli!
TOT INT
0 : 0

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: