Lester Bo Mekejleb - igrač koji pravi razliku

Makedonci će pokušati da iznenade bivše zemljake u grupi C, a glavni adut biće im naturalizovani Amerikanac Lester Bo Mekejleb.

Izvor: AK

Ponedeljak, 29.08.2011.

22:33

Default images

Ovaj 26-godišnji plejmejker rođen u Nju Orleansu eksplodirao je pretprošle sezone u dresu Partizana koji je predvodio do Fajnal for a Evrolige u Parizu.

Mesto u drugoj petorci elitnog takmičenja i odlična sezona u dresu "crno-belih" doneli su mu poziv jednog od najboljih evropskih klubova, Montepaski Sijene, koju je prošle sezone, donekle okraničen povredama, ponovo sjajno predvodio.

Iako veoma nizak za košarkaša, izuzetno eksplozivan, brz, jednostavno nezaustavljim, Bo je igrač koji pravi razliku na parketu, neretko sam nosi ekipu hitrim prodorima kroz odbranu rivala i neretkim polaganjima pored centara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: