Nova vest
Košarka

Sreda, 07.06.2023.

09:00

Goran Dragić gledao Partizan pa poručio: Jokić je MVP

Slovenačka NBA zvezda Goran Dragić pratio je u beogradskoj Areni duel Partizana i Cedevita Olimpije u "majstorici" za finale ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Goran Dragić gledao Partizan pa poručio: Jokić je MVP
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanovic

Dragić je bio jedna od brojnih sportskih zvezda na tribinama Arene, pored bivših Partizanovih košarkaša Bogdana Bogdanovića i Aleksandra Pavlovića i fudbalera Aleksandra Mitrovića i Uroša Đurđevića.

Plejmejker Milvoki Baksa je u Beograd stigao kako bi gledao nastup svog brata Zorana, košarkaša ljubljanskog tima.

Dragić je prokomentarisao finale NBA lige u kojem se bore Denver Nagetsi Nikole Jokića i Majami Hit Nikole Jovića (1-1).

"Biće zanimljivo. Malo sam iznenađen što je Majami dobio drugu utakmicu u Denveru, ali Nagetsi ipak imaju bolju ekipu, dužu klupu... Nikad se ne zna. Sad se igraju dve utakmice u Majamiju, sledeća će biti mnogo važna", rekao je Dragić novinarima u Areni.

Sjajni košarkaš nije mogao da prognozira ko će osvojiti titulu.

"Ne znam, iskreno... Rekao sam da Majami neće daleko, a onda su izbacili nas (Milvoki Baks), pa Njujork i Boston. Šta znam, videćemo"
.

Slovenački as je prokomentarisao igru Nikole Jokića.

"MVP. Nema druge, morao je da bude MVP i ove godine, a ako osvoji titulu biće 100 odsto MVP finala".

"Neću igrati u Japanu"

Pred Dragićem je nešto mirnije leto nego prethodnih godina, iako postoji mogućnost da zaigra na Svetskom prvenstvu.

"Biću kod kuće (smeh). Neću da igram, dovoljno je bilo, 16 godina, plus NBA i sve ostalo. Možda ću otići u Japan da podržim reprezentaciju, ali teško da ću igrati"
.

Kao i mnogi drugi, oduševljen je atmosferom u Areni gde je u utorak uveče bilo skoro 15.000 ljudi.

"Super je. To je ono što mnogo nedostaje Ljubljani, ovakvi navijači. Mi to nemamo. Kada igraju Zvezda i Partizan, atmosfera je fenomenalna. To su utakmice u kojima hoćeš da igraš. Zaista je super"
, zaključio je Dragić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve