Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.02.2023.

11:47

Navijači Zadra pravili haos, najbolji igrač traži raskid ugovora

Svake godine u ovo vreme počinju da naviru dugovi Zadra, a uprava pokušava da pronađe rešenje kako bi ostao ravnopravan u ABA ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Navijači Zadra pravili haos, najbolji igrač traži raskid ugovora
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čini se da to ne mogu da trpe više ni njihovi navijači.

"Zadarski list“ prenosi da su huligani bacali topovske udare i dimne bombe uoči važnog sastanka koji su održali upravni odbor i predsetnik Zadra zajedno sa gradskim čelnicima.

Traže rešenje za spas Zadra, a u tom trenutku se dogodio incident ispred dvorane Jazine, tokom kog su razbijena vrata na službenim prostorijama kluba, a malo kasnije je došlo i do malog obračuna sa policijiom.

"Nisam u potpunosti upućen što se dogodilo, ali osuđujem svaki oblik nasilja", rekao je kratko direktor kluba David Gunjević koji pokušava da nađe rešenje za Zadrane koji svake godine dobijaju sve manje novca iz gradskog budžeta.

Posle svega što se dogodilo, nije iznenađenje što je jedan od najboljih igrača ABA lige, Luka Božić zatražio raskid ugovora I dao ultimatum rukovodstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve