Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 28.11.2022.

22:51

Obradović: Odigrali smo katastrofalnu završnicu

Trener Partizana, Željko Obradović, prokomentarisao je prvi poraz svog tima u ABA ligi ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović: Odigrali smo katastrofalnu završnicu
Foto: Srðan Stevanoviæ/Starsport

“Želim da čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Žao mi je jer smo igrali dobru utakmicu 35 minuta, bili u prilici da se vratimo i odigrali katastrofalnu završnicu. Problem nam je bio zadnjih pet minuta. Matijas Lesor nije trenirao od Madrida. Rekao je da je spreman da igra, a videli ste koliko je igrao. Alen Smailagić je na ličnu odgovornost tražio da igra iako nije spreman. Vladimir Brodzijanski je i dalje u periodu adaptacije. Tu leži suština problema naših visokih igrača. Bavim se stvarima koje su bitne za moj tim,” rekao je Obradović, pa dodao:

“Koncentracija je bitna u odnosu na to kako postavljaš utakmicu. Kad imaš drugu ili treću šansu da šutneš rasterećeno, drugačije. Zadnjih pet minuta, ponoviću. Imali smo tajmaut gde smo pričali o tome. Dve izgubljene lopte za redom, lopta u ruke rivala, nesportski faul, sve se skupilo. Spremali smo utakmicu za Luku Vildozu i Nemanju Nedovića koji imaju veliki kvalitet”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve