Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 08.08.2022.

21:30

Šarenac o Teodosiću – "ovo mislim i danas" VIDEO

Tema dana u košarkaškoj javnosti u Srbiji jeste odluka selektora Svetislava Pešića da sa spiska reprezentativaca izbriše kapitena Miloša Teodosića.

Izvor: SS

Autor: SS

Šarenac o Teodosiću –
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Tako aktuelni MVP finala Evrokupa posle sjajne sezone u Virtusu i predstojeće u Evroligi neće igrati u dve kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo protiv Grčke i Turske, kao ni na Eurobasketu od 1. do 19. septembra.

I dok traje polemika da li je ovakva odluka Pešića bila opravdana, oglasio se i komentator Slobodan Šarenac koji je uglavnom bio zadužen za utakmice reprezentacije u kojima je Teodosić sa Srbijom ostvarivao dobre rezultate.

Jedna od najvažnijih i najpoznatijih trojki Teodosića jeste ona 2010. godine protiv Španije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Turskoj.

Upravo taj snimak je objavio Šarenac i uz njega napisao:

"Ovo mislim o ovome danas. Ne znam da li sam u pravu, u stvari svi smo u pravu, a kao i uvek vreme će nam pokazati ko je pogodio", napisao je Šarenac na Tviter nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve