Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.06.2022.

09:30

Bajern zove: Davidovac kod Trinkijerija

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac mogao bi uskoro da obuče dres minhenskog Bajerna.

Izvor: SN

Autor: SN

Bajern zove: Davidovac kod Trinkijerija
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dejan Davidovac je prethodnih godina bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde i prema pisanjima Mozzartsporta, on je jako blizu odlaska iz redova crveno-belih.

Po okončanju minule sezone u kojoj su Davidovac i saigrači osvojili triplu krunu, rekao je da će po prvi put otići na odmor kao slobodan agent i da će doneti jako važnu odluku po pitanju nastavka karijere.

"Želja mi je bila da odem na odmor bez ugovora, prvi put kao 'free agent'. Uvek mi je bila želja da budem u Zvezdi, da budem deo Zvezde. Pregovori su u toku. Sad, koliko je realno i šta će tu biti... Još ćemo da vidimo", poručio je posle nove triple krune sa Crvenom zvezdom Dejan Davidovac.

Tim koji je ozbiljno zagrizao za njegove usluge jeste Bajern Minhen za koji već igra jedan bivši as Crvene zvezde, ali i Partizana – Kori Volden, tu su takođe Ognjen Jaramaz i Vladimir Lučić, a na klupi je bivši strateg Partizana Andrea Trinkijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve