Nova vest
Košarka

Sreda, 18.05.2022.

11:55

Obradović krunisao MVP-ja Evrolige

Za najkorisnijeg igrača Evrolige u sezoni 2021/2022 izabran je Nikola Mirotić.

Izvor: RM

Autor: RM

Obradović krunisao MVP-ja Evrolige
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Na ceremoniji dodele nagrada pred Fajnal-for u Beogradu nagradu mu je uručio Željko Obradović.

"Veliko je zadovoljstvo što sam primio nagradu od najboljeg trenera. Hvala timu, stručnom štabu, igračima, ovo je timski posao i pre nekoliko nedelja Nik Kalates mi je rekao da ga se setim ako osvojim MVP nagradu. Hvala Niku jer mi olakšava život na terenu, sjajan je saigrač i prijatelj. Hvala i mom ličnom treneru Jadranu Vujačiću, gurao me je da dođem do ovog nivoa, on je verovao u mene mnogo više nego što sam ja sam u sebe", rekao je Mirotić.

Ove sezone odlično igrao i predvodio svoju ekipu do Fajnal-fora. Mirotić je sa 16,6 poena i pet skokova po utakmici uz odličnu realizaciju šuta iz igre predvodio Barsu do prvog mesta na tabeli.

Mirotić je prethodno imenovan u najbolju petorku Evrolige.

Pre nego što je uručena nagrada za MVP-ja, na ceremonijisu uručene nagrade za najboljeg trenera, najboljeg defanzivca, najboljeg mladog igrača, kao i priznanja igračima koji su se našli u najboljoj petorci Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve