Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.10.2021.

08:50

Panter: Idemo da pobedimo; Mur: Fokusirani samo na sebe

Košarkaš Partizana Kevin Panter izjavio je da tim želi pobedu na startu nove sezone u Evrokupu.

Izvor: B92

Autor:B92

Panter: Idemo da pobedimo; Mur: Fokusirani samo na sebe
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli u utorak od 19.30 sati počinju takmičenje u Evrokupu gostovanjem nemačkom Hamburgu.

"Idemo da pobedimo. Na pameti nam je samo pobeda, da budemo svoji i igramo utakmicu po utakmicu. Znam da igraju agresivno, da dosta trče... Mi moramo da ostanemo fokusirani na sebe, da budemo najbolja verzija", rekao je Panter novinarima posle treninga.

Plejmejker Partizana upitan je i kako mu se čini novi sistem takmičenja po kom se igra ove sezone u Evrokupu.

"Ima nekoliko timova za koje nikad nisam čuo, ali to nije važno. Svi mogu da igraju. Mi ćemo biti spremni da odgovorimo na to", poručio je Panter.

Njegov saigrač Dalas Mur kaže da će ekipa u Nemačkoj gledati samo sebe i pokušati da odgovori na pravi način rivalu koji igra dobru defanzivu.

"Idemo utakmicu po utakmicu, fokusirani smo na sebe. Čeka nas Hamburg, ekipa koja igra dobru odbranu. Mi ćemo da se potrudimo da uradimo sve što trener od nas traž i pobedimo. Gledali smo dosta snimaka, sada znam više o njima nego pre toga. Imaju dobru igru u tranziciju, moramo odbranom da odgovorimo na to", kaže Mur i dodaje da se njemu novi sistem takmičenja dopada.

"Drugačije je od onoga što sam igrao kada sam bio u Francuskoj, ali mi se sviđa. Više utakmica, više šansi, biće zabavno. Podseća dosta na ''Martovsko ludilo'' u koledž košarci, sve može da se desi. Zato nijednog protivnika ne smeš da shvatiš olako. To je naš plan", rekao je Mur i potvrdio da je povreda iza njega i da mu je skočni zglob dobro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve