Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.06.2021.

08:45

Zvezda protiv Mege – za titulu prvaka Srbije

Košarkaši Crvene zvezde i Mege sastaće se od 20.30 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" u majstorici za titulu šampiona Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezda protiv Mege – za titulu prvaka Srbije
Foto: Starsport

Posle prva dva meča finala rezultat u seriji je 1:1.

"Izuzetno loša prva četvrtina uticala je na dalji tok utakmice u petak. Mega je pokazala kvalitet i talenat i u tom meču, sa druge strane, apsolutno sam svestan potrošnje kod naših igrača i još svesniji problematike koju izazivaju brojne povrede", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić za klupski sajt.

"Želimo trofej i moramo pronaći energiju za još jedan meč u ovoj sezoni! Svaki glas sa tribina, bez obzira koliko ljudi bude bilo u hali, biće nam motiv više da prevaziđemo ogromne probleme. U ovom trenutku ne znamo ko će biti spreman za utakmicu". kazao je Radonjić.

Trener Mege Vlada Jovanović istakao je da su oba tima prikazala dva različita lica u prve dve utakmice.

"Bliža pobedi će normalno biti ona ekipa koja u trećem susretu bude bliže onoj utakmici u kojoj je igrala dobro, Zvezda u prvoj i mi u drugoj. Ono što je Zvezda dobro radila u prvoj, mi smo radili dobro u drugoj utakmici, tu pre svega mislim na skok u napadu", izjavio je Jovanović.

"Mislim da će treća utakmica biti odlučena u tim radnim segmentima, odbrana, kontrola skoka, kontakt i kontrola trčanja protivničke ekipe. Ja se nadam da ćemo da budemo fokusirani jer će utakmica posle duge i naporne sezone, po svim aspektima biti jako zahtevna, kako fizički, tako i psihički", rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve