Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.04.2021.

13:30

Đorđević besan: Moraš da imaš nož u zubima

Trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević nije skrivao nezadovoljstvo posle poraza njegovot tima od Olimpije iz Milana u okviru Serije A.

Izvor: SS

Autor: SS

Đorđević besan: Moraš da imaš nož u zubima
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

To je drugi ozbiljan udarac za tim iz univerzitetskog grada, samo tri dana nakon poraza na svom parketu od Uniksa kojim je Virtus ostao bez plasmana u Evroligu.

Legenda srpske košarke je otkrio sve što mu leži na duši i objasnio igračima da je pristup kao protiv Milana – nedopustiv.

"Ne znam šta da kažem. Dva lica tima. Uvek moraš da igraš sa ponosnom i hrabro. Ako to fali onda nemaš ništa. Imaš priliku da igraš sa Milanom, najboljim timom u Italiji, takav meč se igra sa nožem među zubima. Ovo nije prvi put.", rekao je Đorđević i nastavio:

"Od kada sam došao u klub, stavljam svoje lice, ime, ličnost, ono malo što znam kao trener, ali ne mogu da idem protiv onoga što je duboko u meni i moram da kažem. Ovako ne treba da se igra. Naš defanzivni stav je bio veoma loš u prvom poluvremenu, a u drugom smo videli drugu stranu tima koji je igrao hrabro", rekao je Aleksandar Đorđević posle poraza od Olimpije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve