Nova vest
Košarka

Subota, 05.12.2020.

23:23

Filipovski: Grešili smo u odbrani i igri jedan na jedan

Trener košarkaša beogradskog Partizana Saša Filipovski izjavio je da je njegov tim u duelu protiv Mornara u Baru grešio u odbrani i u igri jedan na jedan.

Izvor: SS

Autor: SS

Filipovski: Grešili smo u odbrani i igri jedan na jedan
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Crno-beli su poraženi u 9. kolu ABA lige u Baru od domaćeg tima dodatnog perioda igre sa 77:76 (70:70).

"Čestitam Mornaru na pobedi. Imali smo dva napada u završnici za pobedu, ali je trebalo da dobijemo utakmicu sa odbranom i skokom, to je bio dogovor. Uglavnom, grešili smo u odbrani i igri jedan na jedan, gde smo dozvolili previše lakih prodora. S druge strane, i u tim prodorima smo pravili previše faulova, tako da je Mornar šutirao 35 slobodnih bacanja. Tu je bila razlika", rekao je Filipovski na konferenciji posle meča.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je i da ekipi predstoji naporan rad.

"Nama ostaje da napredujemo iz treninga u trening i da igra postane konzistentna, jer smo imali nekih crnih rupa u organizaciji igre gde je pala koncentracija i disciplina. Nismo uspeli nakon dobrog početka u prvom poluvremenu da odigramo na visokom nivou, a pad je bio u trećoj četvrtini u kojoj smo imali slabu organizaciju napada", zaključio je Filipovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve