Nova vest
Košarka

Petak, 04.12.2020.

11:00

"Partizan mora da se poštuje" VIDEO

Košarkaši Mornara u 9. kolu ABA lige u Baru će u subotu od 19 časova dočekati beogradski Partizan.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Trener crnogorskog tima Mihailo Pavićević je pre meča istakao da su njegovi igrači mnogo svežiji i odmorniji nego što su bili u prethodnom periodu.

"Svi smo se odmorili i fizički i psihički posle svega kroz šta smo prošli. A u kakvoj smo formi videće se kad dođu utakmice. Pauzu smo pokušali da iskoristimo na najbolji mogući način, iako nismo bili kompletni zbog igrača koji su nastupali za svoje nacionalne selekcije. Ali, šta je tu je – kako nama tako i drugima. U goste nam dolazi Partizan. To su derbiji o kojima ne treba mnogo da se priča. Prija nam što se utakmice koje igra Mornar proglašavaju derbijima. Na tu činjenicu smo, s pravom, ponosni”, ističe Pavićević.

Po njegovim rečima Partizan nije slabiji nego prošle godine, naprotiv.

"Sastavljen je od iskusnih igrača, gro tima je ostao od minule sezone, zaslužuje svaki respekt. To je ekipa koja pretenduje na sam vrh ABA lige. Sticajem okolnosti, nisu otvorili sezonu kako su očekivali, ali nisu ni jedini. To nas neće zavarati da pomislimo da Partiizan nije na onom nivou na kojem bi trebalo da bude. Daleko od toga. 'Crno-bele' izuzetno cenimo, jer ekipa koja je sastavljena od takvih igrača mora da se poštuje”, oprezan je Pavićević.

"Naravno da imamo svoje adute i kvalitet koji smo već pokazali u prvom dijelu sezone, tako da s pravom možemo reći da nas očekuje uzbudljiv derbi”, zaključio je trener Mornara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve