Nova vest
Košarka

Utorak, 27.10.2020.

12:08

Anđušić pred Partizan: Crno-beli na početku sezone nisu pronašli identitet

Košarkaš Burga Danilo Anđušić kaže da meč sa Partizanom ne dolazi u dobrom trenutku za njegovu ekipu.

Izvor: MT

Autor: MT

Anđušić pred Partizan: Crno-beli na početku sezone nisu pronašli identitet
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ističe da imaju velikih poteškoća zbog koronavirusa.

"Poslednja nam je bila utakmica sa Huventudom. Nismo igrali ništa ni u šampionatu Francuske. Tu je pravilo još rigoroznije, ne može da se igra ako su trojica zaražena koronavirusom. Samo nas četvorica smo trenirali prethodnih dve nedelje. Srećom, pre dva-tri počeli su da stižu negativni testovi i momci se lagano vraćaju. Nadam se da sad polako ulazimo u ritam utakmica i treninga", rekao je Anđušić za "Sportski žurnal".

Trenutak za gostovanje Partizanu nije pravi i iz razloga što se crno-beli polako podižu posle lošeg starta i četiri poraza na pet mečeva.

"Crno-beli na početku sezone nisu uspeli da pronađu identitet, to im je pravilo dosta problema. Ali, ove dve poslednje pobede su pokazale da su se podigli. Posebno ona u Istanbulu, koja im je mnogo značila. A onda su uspeli da dobiju i Cedevitu, izuzetno jakog protivnika. Na kraju je to bilo i dosta lako", istakao je on.

Anđušić je zaključio da Burg u Beograd stiže u punom sastavu.

Utakmica se igra u sredu od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve