Nova vest
Košarka

Petak, 05.06.2020.

14:45

"Rekli su mi da sam lud – a Partizan je finasijski stabilan"

KK Partizan završio je konferenciju za medije na kojoj je objavio ključne poteze.

Izvor: MS

Autor: MS

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Predsednik kluba Ostoja Mijailović otkrio je da će crno-beli ostati u Evrokupu i naredne sezone, odnosno da se neće prikloniti FIBA Ligi šampiona.

Mijailović je počeo izlaganje sa time da je klub nastavio uspon.

"Kao klub smo uspeli da se konsolidujemo finansijski i igrački. Trinkijeri je napravio dobar tim, konkurentan za klubove sa većim budžetom u Evrokupu i čak ABA ligi. Uspeli smo da osvojimo dva trofeja, Superkup ABA lige i Kup Radivoja Koraća, stekli smo prednost domaćeg terena", rekao je.

Potom se osvrnuo na odluku da crno-beli igraju u Štark areni.

"Mislili su da sam lud, da Partizan nije zreo za najbolju dvoranu. Ali mi smo pokazali da možemo. Uspeli smo da sačuvamo finansijsku stabilnost. Izvukli smo maksimum iz prošle sezone", dodao je.

Još jednom se osvrnuo na odluku Evrolige.

"Partizan nije imao priliku da se dokaze na diplomatskom polju. Nije bilo mesta za pregovore. Oni su doneli odluku da se ponovi sezona sa istim klubovima”, rekao je Mijailović i najavio da će gro tima ostati na okupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve