Nova vest
Košarka

Utorak, 26.05.2020.

16:20

PAO nezadovoljan odlukom EL, Španci ih "sele" u FIBA LŠ

Grčki košarkaški klub Panatinaikos, razmišlja se da se pridruži FIBA karavanu i zaigra u Ligi šampiona, pišu španski mediji.

Izvor: SN

Autor: SN

PAO nezadovoljan odlukom EL, Španci ih
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kako je u ponedeljak rečeno, Evroliga je okončala sezonu 2019/20 i u njoj neće biti pobednika, a sastav učesnika ostaće isti.

Prvi čovek bolonjskog Virtusa je već govorio da je njegov klub spreman da aplicira za učešće u elitnom takmičenju, ukoliko neka ekipa odustane od istog, a čini se da hoće.

Bar prema onome što španski mediji pišu.

Oni su preneli da su ljudi iz Panatinaikosa vrlo ljuti na Evroligu i da su veoma nezadovoljni odlukama koje su doneli i da bi zbog toga mogli da napuste takmičenje i da se presele u FIBA Ligu šampiona.

Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos je već najavio konferenciju na svom "Instagram" proflu koja je zakazana za 3. jun, a s obzirom na to da je Janakopulos već najavljivao ovakve stvari, ne treba isključiti opciju prelaska u drugo takmičenje.

Kako u daljem tekstu stoji, Janakopulos je nezadovoljan finansijskom situacijom i da se zbog toga dovodi u pitanje ostanak mnogih igrača, kao i Nika Kalatesa, a u narednim sedmicama ćemo saznati šta će se tu sve dogoditi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve