Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 25.05.2020.

19:07

"Najbolji tim ABA lige i Evrokupa dobio je srednji prst!" FOTO

Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda oglasio se posle odluke Evrolige da prekine tekuću sezonu i sa istim timovima uđe u sledeću.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport

On je putem Instagrama izrazio ogorčenost zbog ovakvog raspleta u dva najjača evropska košarkaška takmičenja.

"Možda će sada nekim ljudima biti jasno da je FIBA federacija košarke uvek bila, a ULEB privatni bankomat moćnika. Najbolja ekipa u ABA i ULEB kupu (Evrokupu) ne dobija apsolutno ništa osim jednog velikog srednjeg prsta! Iako je bio glavni favorit za osvajanje i ABA lige i ULEB kupa", napisao je Varda.

Nije se tu zaustavio sa kritikama.

"U Evroligi ima mesta za tim koji nikad nije osvojio jedan jedini trofej i koji postoji par godina. I možda ću opet biti 'onaj bivši košarkaš' koji lupa gluposti jer mu je dosadno, ali ABA liga je cirkus koji ti ne donosi apsolutno ništa zbog koje domaća košarka ide u provaliju".

"Svaki sportista i svaka sportska ekipa bi trebalo da budu nagrađeni jer su bili najbolji te godine. Sad ćemo videti da li će MZT i Borac Čačak ući u ABA ligu ili će i to da se poništi. Cirkus!", zaključio je bivši košarkaš crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve