Nova vest
Košarka

Sreda, 26.02.2020.

11:25

Virtus traži odlaganje meča sa Darušafakom

Generalni direktor Virtusa iz Bolonje Luka Baraldi izjavio je da postoji šansa da se utakmica protiv košarkaša Darušafake u Evrokupu odloži zbog koronavirusa.

Izvor: MT

Autor: MT

Virtus traži odlaganje meča sa Darušafakom
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ekipa Aleksandra Đorđevića u poslednjem meču Top 16 faze Evrokupa trebalo bi da gostuje turskom timu u Istanbulu 4. marta, a pobednik tog susret obezbediće plasman u četvrtfinale EK.

" U kontaktu samo sa Košarkaškim savezom Italije i prestavnicima zdravstvenog sektora. Problem može da nastane jer treba da letimo redovnim letom i potrebne su garancije i sa jedne i sa druge strane. Bilo bi bolje odložiti meč, ali ne znam da li je to moguće zbog kalendara takmičenja", rekao je Baraldi, prenosi košarkaši portal Sportando.

Italijanski savez u utorak je odložio sve mečeve nacionalnog prvenstva koji su na programu narednog vikenda zbog epidemije koronavirusa.

"Saglasili smo se sa odlukom FIP. Svi smo se složili, osim Olimpije iz Milana, zbog logističkih problema povezanih sa Evroligom. Košarka bez gledalaca ne može da se igra".

Lider grupe E je Partizan, koji je već obezbedio plasman u Top 8 fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve