Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.01.2020.

20:20

Dragan Bajić: Zvezda ima 3 visoka igrača, a mi samo Gagića

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je da je njegova ekipa imala veliki pad koncentracije, te da je Crvena zvezda zasluženo pobedila.

Izvor: SN

Autor: SN

Dragan Bajić: Zvezda ima 3 visoka igrača, a mi samo Gagića
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Čestitam Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Kontrolisali su rezultat od samog starta. Video se grč kod nas i pad koncentracije, u nekoliko navrata smo ispali iz dogovora koji smo imali kada smo spremali utakmicu. Znamo kakvi su šuteri (Bili) Beron i (Kevin) Panter, a primili smo neke jeftine trojke", rekao je Bajić na konferenciji za medije.

Igokea je poražena na svom terenu od Crvene zvezde s 94:79 u 17. kolu Jadranske lige. Bajić je rekao i da je centarska pozicija bila možda i ključna u ovom duelu.

"Oni imaju tri visoka, jako dobra i kvalitetna igrača, a mi samo đorđa Gagića. Pokušali smo sa (Savom) Lešićem i (Daliborom) Ilićem, ali bilo je teško. Zvezda je ušla ozbiljno u meč i to me raduje kao trenera, jer su pokazali poštovanje prema nama", kazao je Bajić.

On je dodao i da ima problema sa zdravstvenim stanjem svojih igrača, ali da se nada da će ubrzo moći da kompletira ekipu.

"Nismo bili u dobrom ritmu, veliki broj naših igrača je 'zakačio' virus. Neki su bili prikovani za krevet, potrebno je vremena da se vrate. Nije nam ostalo mnogo da dođemo do cilja, ali kroz trening moramo da se vratimo u formu. Nadam se da ćemo uskoro kompletirati roster", zaključio je Bajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve