Nova vest
Košarka

Petak, 24.01.2020.

09:20

Pešić posle Zvezde o Medžiku Džonsonu

Trener Barselone Svetislav Pešić imao je mnogo pohvala na račun igre Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Pešić posle Zvezde o Medžiku Džonsonu
Foto: Photo by Alfredas Pliadis/Xinhua/StarSport

Crveno-beli su poraženi u Kataloniji 86:82 u 21. kolu Evrolige.

U preostalim mečevima 21. kola Evrolige, domaćini su apsolutni favoriti - Fener protiv Armanija, Žalgiris protiv Albe, Panatinaikos protiv Asvela i Real protiv Efesa, a kvota na četiri keca zajedno je 2,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evroligu.

"Počeli smo veoma dobro, bili smo koncentrisani, donosili smo dobre odluke u napadu i bili smo agresivni. Posle prve četvrtine vodili smo deset poena, 29:19 i tada nam se dogodilo isto kao u nekim ranijim utakmicama. Dok smo igrali izvrsno, počeli smo da tržimo dodavanja kao Medžik Džonson. Tada smo u četiri minuta izgubili pet lopti i dali smo Zvezdi šansu da se vrati u meč. Još jednom smo pokazali da je veoma opasno potceniti bilo kog igrača ili tim. U čitavoj Evroligi svi timovi su na visokom nivou. Spremni su da se bore, a posebno protiv nas, u našoj dvorani. To bi trebalo da naučimo"
, rekao je Pešić.

Pešić je rekao da je njegov tim dao šanse Crvenoj zvezdi, koje je odigrala izvanrednu utakmicu.

"Igrali su izvrsnu košarku i imali su odličan protok lopte. Svi su bili iznenađeni, ali imali smo sreće da košarkaška utakmica traje četiri puta po deset minuta. Igrali smo veoma dobru odbranu, posebno Oriola i Abrines, i to u ključnim momentima meča",
rekao je Pešić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve