Nova vest
Košarka

Subota, 07.12.2019.

17:54

Makabi želi Novaka

Izraelski Makabi iz Tel Aviva, čuveni "Ponos Izraela" u potrazi je za novim plejmejkerom posle povreda Nejta Voltersa i Džona Dibartolomea.

Izvor: SN

Autor: SN

Makabi želi Novaka
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Posle povrede dva igrača na poziciji jedan, čelni ljudi Makabija "bacili su se" u potragu za novim plejmejkerom, a jedna od meta je i srpski košarkaš.

U pitanju je dvadesetpetogodišnji Jovan Novak, nekadašnji as Vršca (igrao i za Megu, Vojvodinu i Metalac u Srbiji), koji je "posvađao" Crvenu zvezdu i Partizan u momentima kada su se borili za njegov potpis.

Kako prenose izraelski mediji, Jovan Novak je pažnju Makabija privukao sjajnim partijama u nacionalnom šampionatu Nemačke, gde u dresu Miteldojčera beleži 8.6 asistencija u proseku, što je najbolji učinak u čitavoj ligi.

Pored Novaka, Makabi je zainteresovan još i za Tajlera Enisa koji trenutno igra u Americi, tačnije u razvojnoj ligi i oporavlja se od povrede koju je zadobio protekle sezone igrajući za Fenerbahče, dok se razmatra i nekadašnji bivši košarkaš Žalgirisa Aleks Peres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve