Nova vest
Košarka

Nedelja, 17.11.2019.

11:50

Danilović otkrio kada Srbija dobija selektora

Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, govorio je o poziciji selektora Srbije.

Izvor: LN

Autor: LN

Danilović otkrio kada Srbija dobija selektora
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pozicija selektora Srbije upražnjena je od ostavke Aleksandra Đorđevića odmah po završetku Mundobasketa u Kini.

Imena kao što su Igor Kokoškov i Saša Obradović provlačila su se kroz medije po pitanju selektora odmah posle Đorđevićevog odlaska, ali do sada niko nije doveden na tu poziciju.

"Imaćemo selektora za par dana, neću sada da otkrivam ime da se nešto ne bi izjalovilo u završnim fazama pregovora, ali do kraja sledeće nedelje će to biti završeno", rekao je Danilović za "Maxbetsport".

Danilović je govorio i o "velikoj pobedi" KSS, koji je dobio organizaciju kvalifikacija za Olimpijske igre i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

"Žene će igrati u dvorani 'Ranko Žeravica', a muškarci u Areni. To je zbog termina tako jer žene igraju u februaru. Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz 2016. godine, ne želim kalkulacije ili želje kada su protivnici u pitanju. Ako želimo da odemo na Olimpijske igre moramo da pobedimo svakoga i budemo prvi, drugi način ne postoji", dodao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve