Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.10.2019.

22:10

Radonjićeva mašina ubacila 104 poena i pobedila sa 41 razlike!

Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su ASVEL u trećem kolu Evrolige rezultatom 104:63.

Izvor: LN

Autor: LN

Radonjićeva mašina ubacila 104 poena i pobedila sa 41 razlike!
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Bajern je odigrao fenomenalan timski meč protiv ekipe koja je u treće kolo ušla bez poraza i upisala drugu ovosezonsku pobedu.

Već posle prve četvrtine bilo je 17 razlike za Bajern, čija je prednost porasla na +22 do kraja poluvremena.

Mašina Dejana Radonjića, nekadašnjeg stratega Crvene zvezde, nije stajala ni tokom treće četvrtine, pa se u poslednjih deset minuta ušlo sa +32 – 83:51.

U klasičnom nemačkom maniru nije bilo stajanja Bavaraca ni u poslednjem kvartalu. Razlika je povećana, a ASVEL je otišao iz Minhena posramljen.

Radonjićevu ekipu vodoio je Maoda Lo sa 19 poena. Nihad Đedović je imao 14, a po 12 Pol Zipser i Vladimir Lučić, koji je bio savršen iz igre sa 5/5.

Na drugoj strani istakao se Amine Nuoa sa 16 poena, dok je Antona Dio postigao 13.

Veoma zanimljivo bilo je u Atini gde je Milano došao do velike pobede. Ekipa Etorea Mesine savladala je Panatinaikos minimalnim rezultatom 79:78.

Srpski košarkaš Vladimir Micov postigao je 18 poena, Luis Skola je ubacio 17 uz devet skokova, dok je Majkl Rol dodao 16. U domaćem sastavu Nik Kalatis promašio je šut za pobedu, a meč je završio sa 23 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve