Nova vest
Košarka

Sreda, 16.10.2019.

22:32

Prepelič kao Kecman – čudesan koš Slovenca za pobedu VIDEO

Košarkaši Huventuta pobedili su Darušafaku 85:82, a koš za pobedu sa tri četvrtine terena pogodio je Klemen Prepelič.

Izvor: PT

Autor: PT

Prepelič kao Kecman – čudesan koš Slovenca za pobedu VIDEO
Foto: FIBA

Reprezentativac Slovenije pogodio je nestvaran šut i španski predstavnik ostvario je drugu pobedu u tri odigrana meča.

Prepelič odigrao generalno slab meč, iz igre je šutirao 2/10, a trojke 0/4 do ovog pokušaja. Uspeo je da pogodi nestvaran šut, koji je podsetio na onaj legendarni od Dušana Kecmana.

Gledali smo odličnu utakmicu u Španiji, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a na kraju trijmf ide izabranicima Karlosa Durana Ortege.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Ćabi Lopes-Arostegi sa 17 poena, dok su po jedanaest ubacili Kerem Kanter i Nikos Zizis. Kod Dačke, Džonatan Hamilton je ubacio 16, Bonzi Kolson 15, a Doron Lemb 15 poena.

U istoj grupi košarkaši Olimpija Cedevite doživeli su poraz na gostovanju protiv Breše. Ekipa iz Slovenije pala je u završnici, a najzaslužniji za trijumf bio je Diandre Lensdaun sa 16, odnosno Avudu Abas sa 15 poena.

Goste je predvodio Kodi Miler-Mekintajer sa 21 poenom, Jaka Blažič je ubacio 18, dok je Marko Simonović imao sedam i devet skokova. U poslednjem meču trećeg kola ekipa Uniksa slavila je u gostima protiv Nantera 94:92.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve