Nova vest
Košarka

Utorak, 15.10.2019.

09:15

Srpski dani u Viljnusu – Partizan posle "Orlova"

Dan posle pobede fudbalera Srbije, u Litvaniji gostuju košarkaši Parizana.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Srpski dani u Viljnusu – Partizan posle
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Crno-beli igraju sa lokalnim Ritasom, u trećem kolu Grupe B Evrokupa.

Srpski tim je jedini neporažen u grupi posle duela sa Venecijom i Tofašom, dok Ritas ima polovičan učinak nakon duela sa Lokomotivom i Limožom.

Novo gostovanje za košarkaše Partizana, ovog puta u Vilnjusu (18.00), gde ih u Evrokupu čeka Ritas. Pobedom bi crno-beli došli do skora 3-0 i jednom nogom bili u narednoj fazi, a kvota na dvojku u Litvaniji je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ritas - Partizan.

Nakon neočekivane pobede nad ruskim timom na premijeri sezone 92:86, Ritas je razočarao u Francuskoj ubedljivim porazom 82:61.

"Ritas igra snažno kod kuće, razvalili su Lokomotivu, postavili ’svetski rekord’ od 40-41 poen za jednu četvrtinu, mlada su ekipa, puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti", rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Veliki adut Parizana biće centar Atrjom Parahovski, koji je u Beograd stigao upravo iz Ritasa, kojem je prošle sezone doneo jednu pobedu nad crno-belima.

"Zadržali su glavne domaće igrače od prošle sezone, imaće podršku od možda 10.000 ljudi. Igraju dobro na domaćem terenu i sigurno je da je pred nama težak meč. Kao neko ko je igrao sa mnogim prvotimcima Ritasa, pokušaću da dam neki savet mojim saigračima kako bi im barem malo olakšao posao", poručio je Parahovski.

Meč između Ritasa i Partizana na programu je od 18 časova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve