Nova vest
Košarka

Četvrtak, 19.09.2019.

20:13

Nova pobeda Zvezde na pripremama uz 22 poena Brauna

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Peristeri na pripremama u Grčkoj rezultatom 86:77 (19:21, 19:20, 22:16, 26:20).

Izvor: LN

Autor: LN

Nova pobeda Zvezde na pripremama uz 22 poena Brauna
Foto: KK Crvena zvezda

Izabranici Milana Tomića zabeležili su novu pobedu, posle trijumfa nad Olimpijakosom sa kim će odigrati i naredni meč.

Zvezda je napravila mali preokret, pošto je gubila na poluvremenu posle velike rezultatske "klackalice" tokom koje nijedna ekipa nije imala prednost veću od pet poena.

Šampion Srbije "gas" je dodao u trećoj četvrtini, tokom koje je napravio +6, pa ušao sa rezultatskim plusom u četvrtu deonicu.

Peristeri je uspeo da se vrati i da u poslednja četiri minuta uđe sa nerešenim rezultatom (70:70). Ali, tada je usledila serija crveno-belih od 10:0 od koje grčki klub nije uspeo da se oporavi.

Prednost Zvezde u jednom trenutku iznosila je i +14 (86:72), ali je Peristeri u poslednjem minutu uspeo da postigne pet poena i da ublaži poraz.

Crveno-bele je do pobede vodio Lorenco Braun sa 22 poena, dok su dvocifreni bili i Džejms Gist sa 16, odnsno Stratos Perperoglu sa 12 poena.

Na ovoj utakmici nije igrao Derik Braun, dok se u Beogradu ostali Branko Lazić, Mo Faje i Ognjen Kuzmić.

Poslednju proveru u pripremnom periodu ekipa Crvene zvezde ima u petak u Pireju kada će pred publikom u dvorani "Mira i Prijateljstva" odigrati još jednu utakmicu sa Olimpijakosom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve