Nova vest
Košarka

Nedelja, 15.09.2019.

20:44

Partizan savladao Fenerbahče!

Košarkaši Partizana su savladali Fenerbahče u finalu turnira u Klužu rezultatom 69:64.

Izvor: SV

Autor: SV

Partizan savladao Fenerbahče!
kkpartizan.rs

Ekipa Andree Trinkijerija je i dalje neporažena u pripremnom periodu, a na takmičenju u Rumuniji je prethodno savladala i Mornar iz Bara.

Treću poziciju na takmičenju je osvojila domaća ekipa, u čijem stručnom štabu se nalazi i trofejni trener Duško Vujošević, pošto je duel sa crnogorskom ekipom prekinut, odlukom trenera tima iz Bara Mihaila Pavićevića.

Partizan je praktično imao prednost tokom celog meča, ali je Fenerbahče uspeo da uhvati potpuni priključak u finišu meča.

Pročitajte još: Neverovatan koš Kalinića u meču protiv Partizana

Na dva minuta do kraja četvrte deonice bilo je 62:62, međutim ekipa trenera Željka Obradovića, koja je nastupila u kombinovanom sastavu zbog odsustva reprezentativaca, nije uspela da napravi potpuni preokret.

Vođstvo Partizanu je najpre doneo Kori Volden, Rade Zagorac je zatim ubacio trojku, a tačku na utakmicu je pogotkom "iz odbojke" stavio Vilijam Mozli, posle ukradene lopte Zagorca i promašenog polaganja u kontranapadu.

Na drugoj strani su poenterski najraspoloženiji bili Žofre Lovernj i Derik Vilijams sa po 13 poena, Bobi Dikson i Nikola Kalinić su ubacili po 10, a Vladimir Štimac, koji se nalazi u trening kampu Fenerbahčea, je upisao 5 poena.

U timu Partizana nije bilo Markusa Pejdža i Nikole Jankovića, a očekuje se i da se uskoro timu pridruži reprezentativac Srbije Stefan Birčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve