Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.06.2019.

15:30

Laziću novi trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, saopštio je srpski i regionalni šampion

Izvor: PT

Autor: PT

Laziću novi trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu (više od 500) i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-belom dresu.

Lazić iza sebe ima još jednu uspešnu sezonu, pošto je kao kapiten predvodio ekipu do tri trofeja (Superkup ABA, ABA liga i SLS).

''Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Evroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapitena je jedan od koraka u tom pravcu'', istakao je direktor Zvezde Filip Sunturlić.

"KK Crvena zvezda nakon novih ugovora Bilija Berona i Branka Lazića, nastavlja dalje aktivno da se priprema za novu sezonu, a o svim daljim potezima klub će obaveštavati javnost isključivo na klupskom sajtu i društvenim mrežama KK Crvena zvezda", saopštio je šampion Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve