Nova vest
Košarka

Nedelja, 16.06.2019.

08:45

Da li će biti novih kazni? Trinkijeri "pecnuo" Deleona

Andrea Trinkijeri, trener Partizan, na konferenciji za medije, posle treće utakmice finala Superlige, pojavio se u majici na kojoj je bila nacrtana košulja.

Izvor: PT

Autor: PT

Da li će biti novih kazni? Trinkijeri
Foto: Starsport

Italijanski stručnjak ovako je još jednom "pecnuo" predstavnike Superlige, tačnije predsednika Leona Deleona, koji delI kazne "šakom i kapom".

Trinkijeri je već bio kažnjen sa 6.000 dinara zbog toga što je na konferenciji za medije bio u majici, a ovoga puta je bio originalan, jer se pojavio u majici na kojoj je bila nacrtana košulja.

Inače, u dvorani "Aleksandar Nikolić" gotovo da je nemoguće igrati zbog velike vrućine i sparine, na šta su igrači više puta do sada ukazivali, ali očigledno da situacija ne može da se popravi.

Posle Trinkijerija na konferenciju za medije došao je i Milan Tomić, koji je takođe bio u majici, tako da verovatno i njega očekuje kazna od 6.000 dinara.

Crvena zvezda pobedila je u subotu veče Partizan i povela je sa 2-1 u seriji. Treća utakmica igra se u ponedeljak od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve