Nova vest
Košarka

Subota, 15.06.2019.

23:40

Rivers: Sve je sada mentalna borba, razne stvari odlučuju

Košarkaš Crvene zvezde Kejsi Rivers zadovoljan je posle pobede njegovog tima u derbiju sa Partizanom.

Izvor: LN

Autor: LN

Rivers: Sve je sada mentalna borba, razne stvari odlučuju
Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Crvena zvezda je u trećem susretu finalne serije plej-ofa Superlige savladala Partizan sa 96:90 i tako povela sa 2:1 uoči četvrtog meča koji je na redu uu ponedeljak.

Rivers smatra da suu uslovi za igru bili na ivici regularnosti i da se to možda i odrazilo na kvaliutet košarke, ali dodaje i da je još mnogo posla ostalo i da ništa nije rešeno.

"Bilo je toliko vruće i napolju i u hali. Rekao bih nepodnošljivo vruće. Ne bih insistirao da je bilo toliko loše, ali u košarci se uvek trudite da date maksimuum. Čini se da je lako igrati, ali pod ovakvim uslovima nije. Ovo je sada više mentalna bitka nego što je fizička", rekao je Rivers.

On je uporedio ovaj meč sa prethodnim rekavši da su igrači Crvene zvezde pravili slične greške kao i na drugoj utakmici koji je Partizan dobio šutem u poslednjim sekundima.

"Kao što sam rekao, bilo je rezultatski vrlo tesno. Napravimo dvocifrenu prednost pa se pomalo opustimo. Napravimo dve ili tri glupe greške. Uspeli smo da se opravimo, iste stvari smo radili i u utakmici broj dva. Sada smo igrali na svom terenu, bili smo malo opušteniji, tada smo im dali priliku da pogode zadnji šut, Zagorac je to uradio. Ima mnogo stvari koje se dešavaju unutar utakmice koje mogu da prave razliku", rekao je između ostalog košarkaš Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve