Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.04.2019.

23:20

"Filipe, pet najtežih utakmica..."; Čović: Iskreno, pet najlakših VIDEO

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović je konstatovao da su mu utakmice u plej-ofu ABA lige bile najlakše u karijeri.

Izvor: SV

Autor: SV

Foto: Starsport

On je tako odgovorio na sugestivno pitanje “da iz duše kaže kako se oseća posle pet najtežih utakmica u karijeri, u svakom pogledu“.

“Iskreno, ovo mi je bilo najlakših pet utakmica u životu i karijeri, osam, ako računam i polufinale. Najdraže mi je zbog toga što smo osvojili titulu. Čestitam saigračima, stručnom štabu, klubu, navijačima koji su nam pomogli, ne možete da zamislite koliko. Videli ste možda, ali niste osetili to“, rekao je Čović.

Dodao je i da je ekipa odigrala fenomenalne utakmice kada je bilo najvažnije.

“Pričao sam cele sezone, naša snaga je tim. Kada su neki igrači ispadali zbog povreda, ulazili su neki drugi, konstantno smo se menjali i to je ono što nas krasi“, dodao je Čović.

Upitan da prokomentariše dešavanja oko parketa, kaže da igrači pokušavaju da ostanu pribrani zbog svega što se dešavalo i u Podgorici i u Beogradu.

“To su stvari koje se dešavaju često na našim područjima, nije to nama nešto novo, ali samo pokušavaš da radiš svoj posao, da se isključiš, skoncentrišeš na teren...“, zaključio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve