Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.04.2019.

16:15

Sin ministra policije Crne Gore pljuvao igrače Zvezde VIDEO

Amar Nuhodžić, sin ministra Unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, pljuvao je igrače Crvene zvezde, prenose "Vijesti.me".

Izvor: PT

Autor: PT

Sin ministra policije Crne Gore pljuvao igrače Zvezde VIDEO
Foto: ABA liga/Buduænost VOLI

Prilikom izlaska na parket crveno-belih Nuhodžić (u plavoj majici) je ulazio na teren, iz prvog ili drugog reda, i pljuvao ih.

Njegovo sramno ponašanje nije sankcionisano i on je ostao u "Morači" i odgledao utakmicu do kraja.

Nije on bio jedini, mnogi su se ponašali nesportski, a jedan zvezdin navijač je umalo linčovan.

On je za isti portal demantovao da je pljuvao i da to nikada sebi ne bi dozvolio.

"Istina je da sam uvek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i poslednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista, takav ispad sebi dozvolio", kazao je Nuhodžić.

"Ukoliko se neko našao uvređen, upućujem moje iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub - to uvijek, ali sportski, kao i do sad", zaključio je on u reagovanju.

Zvezda je izgubila utakmicu u "Morači" i Budućnost je smanjila na 2-1 u seriji. Naredni meč igra se u petak od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

192 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve