Nova vest
Košarka

Petak, 18.01.2019.

09:40

"Morača" spremna da dočeka šampiona Evrope

Košarkaši Budućnosti imaju veliki test u 19. kolu Evrolige jer se sastaju sa aktuelnim šampionom Evrolige Real Madridom.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: Starsport

Budućnost dočekuje Real u svojoj hali "Morača" u Podgorici u petak u 19 časova.

Podgoričani su ubedljivo poraženi u prvom duelu ovih ekipa odigranom u Madridu, kada je domaćin slavio rezultatom 89:55.

Trenutno stanje na tabeli takođe govori o tome koliko težak zadatak će imati izabranici Jasmina Repeše, s obzirom da je Real trenutno drugi na tabeli, dok je Budućnost pretposlednja.

U prvom duelu šampion ABA lige nije imao pomoć novog centra Goge Bitadzea, koji je u međuvremenu došao iz Mega Bemaksa, i u kratkom periodu ostavio svoj trag sa, za sada, 14,8 poena, 6,8 skokova i 3,3 blokade po meču u Evroligi.

Napadčki gledano Budučnost je najgora ekipa u ligi sa 74 poena po utakmici, dok Madriđani igraju drugu najbolju odbranu i po meču dopuštaju tek nešto manje od 76 primljenih poena, pa bi u tim brojkama mogao da leži ključ ove utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve