Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.01.2019.

18:00

Zvezda pustila u prodaju karte za FMP i Valensiju

KK Crvena zvezda pustio je u četvrtak u prodaju ulaznice za mečeve sa FMP (subota) i Valensijom (sreda).

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda pustila u prodaju karte za FMP i Valensiju
Foto: Starsport

Crveno-beli nakon utakmice sa Limožom kojom su "otvorili” Novu Godinu, odigrali su čak 4 utakmice kao gosti (Krka, Unikaha, Igokea i Valensija), a u ulogu domaćina vraćaju se u utakmicama sa FMP i Valensijom.

Izabranici Milana Tomića dočekuje ove dve utakmice sa skorom 15-0 u ABA ligi, odnosno 1-2, u grupi G Evrokupa. Meč naredne srede ima ogromnu važnost za crveno-bele, nova utakmica sa Valensijom predstavlja priliku za revanš nakon poraza u Španiji, ali donosi i rezultatski imperativ pobede nakon poraza u Malagi I Valensiji.

Međutim, uz pune tribine i glasnu podršku, kao i mnogo puta do sada, košarkaši Zvezde bi imali znatno lakši posao u nastojanjima da savladaju jednog od favorite za osvajanje Evrokupa. Zato je šampion Srbije odlučio da pusti u prodaju već sada i ulaznice za ovaj meč Evrokupa, jer bi pune tribine i poznata atosfera na tribinama, uz dobru igru košarkaša, igrale vrlo važnu ulogu u ovoj utakmici.

Karte za utakmice Crvena zvezda – KK FMP I KK Crvena zvezda – Valensija se prodaju u svim poslovnicama Eventima, a karte će se prodavati i na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" na dan utakmice od 16 časova pa do početka meča (isti princip važi za obe utakmice).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve