Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.12.2018.

18:30

Ćaćo: Ugledao sam se na Đorđevića i Džordana

Košarkaš moskovskog CSKA Serhio Rodriges rekao je koje je košarkaše voleo najviše da gleda u odrastanju.

Izvor: PT

Autor: PT

Ćaćo: Ugledao sam se na Đorđevića i Džordana
Foto: EPA PHOTO/SRDJAN SUKI / Photo by Jonathan Daniel/Allsport/Getty Images

Popularni Ćaćo je već nekoliko godina jedan od najboljih plejmejkera Evrope, a 2015. godine je osvojio Evroligu sa Real Madridom.

Ovo mu je druga sezona u timu iz Moskve i želi da se još jednom da se popne na vrh Evrope.

Rodriges je na zvaničnom Tviter profilu postavio kratki video u kojem je govorio na koje se igrače ugledao i na kraju je dao svoju idealnu startnu petorku.

"Kada sam bio dete ugledao sam se koji su igrali na poziji "jedan" ili "dva". Ti igrači su se zabavljali na terenu, i oni su: Džejson Vilijams, Alen Ajverson, naravno Majkl Džordan, Raul Lopes i Saša Đorđević", rekao je Rodriges.

Selektor reprezentacije Srbije dominirao je evropskom košarkom devedesetih godina prošlog veka, nosio je dresove mnogih velikana, a između ostalog Barselone od 1997. do 1999. i Real Madrida od 1999. do 2002. godine.

Ćaćo je izabrao i svoju postavu koja bi ovako izgledala: Džejson Vilijams, Alen Ajverson, Majkl Džordan, Lebron Džejms i Šekil O'Nil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve