Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.12.2018.

16:15

KKCZ "hakovani" Tviter i Instagram pred meč s Galatasarajem

Zvanični Instagram i Tviter nalozi KK Crvena zvezda "hakovani" su u prepodnevnim časovima, saopšteno je na sajtu kluba.

Izvor: PT

Autor: PT

KKCZ
Foto: Starsport

"I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni i dodatno verifikovani od strane Tvitera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su "hakovani", a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za "hakovanje" sa teritorije Turske", navodi se u saopštenju Zvezde.

Kako se ističe, KK Crvena zvezda aktivno radi na rešavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija Fejsbuk, kao vlasnik Instagrama, i Tviter, kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal.

"Crvena zvezda zbog neophodnih mera koje se preduzimaju obaveštava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog Instagram i Tviter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći", zajključuje se u saopštenju.

Košarkaši Crvene zvezde u sredu gostuju Galatasaraju u Evrokupu, a poznato je da između navijača dva kluba postoji tenzijna nakon ubistva navijača crveno-belih Marka Ivkovića u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve