Nova vest
Košarka

Nedelja, 16.12.2018.

09:45

Braun: Stojanović je mislio da je zvezda, bolji smo bez njega

Legendarni američki trener Leri Braun kritkovao je srpskog igrača Vojislava Stojanovića, koji je napustio Torino posle samo nekoliko meseci.

Izvor: PT

Autor: PT

Braun: Stojanović je mislio da je zvezda, bolji smo bez njega
Foto: Getty Images

Braun je od ovog leta preuzeo italijanski sastav, međutim igraju veoma loše, a Stojanović nije ni dobio šansu kod Amerikanca.

Razlog za tako nešto je nedisciplina srpskog košarkaša, kaže Braun.

"Mislio je da je zvezda. Teško ga je bilo trenirati. Nije slušao iskunije košarkaše, veterane. Naša grupa je sada mnogo jača bez njega", rekao je Leri Braun za "Tutosport".

Stojanović je letos potpisao trogodišnji ugovor sa Torinom i to je trebao da bude korak unapred, pošto je prethodnih nekoliko sezona proveo u Orlandini.

Tamo je izrastao u najboljeg igrača, kao i kapitena. Međutim, nije se snašao u Torinu i karijeru je nastavio takođe u Palakanestru, ali u ekipi Kremone.

Stojanović ima 21 godinu, Zvezdino je "dete" i nekadašnji MVP juniorske Evrolige, međutim 2015. godine napustio je Mali kalemegdan i otišao u italijanski šampionat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve