Nova vest
Košarka

Utorak, 11.12.2018.

09:45

Trinkijeri pred Asvel: Pobedi ili idi kući

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je da njegova ekipa ima kvalitet da se revanšira Asvelu za poraz na domaćem terenu.

Izvor: LN

Autor: LN

Trinkijeri pred Asvel: Pobedi ili idi kući
Foto: Starsport

Trinkijeri je istakao da od svojih igrača očekuje da u potpunosti budu koncentrisani na rivala.

"Asvel je odlična ekipa. U Beogradu su nas dobili pametnom igrom i sada možemo da im uzvratimo. Moramo igrati jednu utakmicu i znati da imamo samo jedan rezultat, a istovremeno moramo igrati našu košarku. Da imamo samo jedan rezultat ne mora biti problem, nego cilj. Ovo je 'Win or go home' (pobedi ili idi kući) situacija", rekao je Trinkijeri.

Partizan će sutra gostovati Asvelu u devetom kolu Evrokupa. Crno-beli i dalje imaju teoretske šanse da se domognu druge faze, ali potrebna im je pobeda, kao i pobeda Trenta nad Turk Telekomom.

Bek Partizana Amar Gegić očekuje fizički napornu utakmicu.

"Sa Asvelom smo već jednom igrali i znamo da igraju fizičku košarku. Mi treba da se potrudimo da ih dobijemo igrajući pametno. Mi smo mlada ekipa i u svakoj utakmici idemo na pobedu. To su nam očekivanja i pred ovaj meč", rekao je Gegić.

Utakmica između Asvela i Partizana igra se u utorak od 20.30 u Vilerbanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve