Nova vest
Košarka

Subota, 17.11.2018.

23:25

Tomić: Kvalitetna partija, dominirali smo u asistencijama i skokovima

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić bio je zadovoljan igrom svojih izabranika u pobedi nad Mornarom od 104:71.

Izvor: B92

Autor:B92

Tomić: Kvalitetna partija, dominirali smo u asistencijama i skokovima
Foto:Starsport

Crveno-beli su nastavili sa odličnim partijama u ABA ligi u kojoj imaju maksimalan učinak od osam pobeda iz isto toliko utakmica.

Tomić kaže da je jedina negativna stvar bila to što je u trećoj četvrtini primljen veliki broj koševa.

"Jedino što mogu da kažem za ovu utakmicu je treća četvrtina gde smo primili 27 poena. To je jedini detalj koji je bio negativan. Ostalo sve mislim da su igrači uradili kako smo rekli pre utakmice, a mislim da smo imali priliku da gledamo jednu kvalitetnu partiju u kojoj je Zvezda imala 26 asistencija i 23 ofanzivna skoka", rekao je Tomić.

S druge strane, trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević mogao je samo da čestita protivniku na ubedljivom trijumfu.

"Sam podatak da smo dozvolili protivniku 23 ofanzivna skoka govori koliko je voljni momenat bio loš kod mojih igrača. Za sve ima lek, kada se odigra dobro dobiju se premije, kada se odgra loše biće i kazne. Moraćemo da probudimo neke igrače i nadam se da čemo to uspeti u skorijoj budućnosti. Pred kraj je bilo 15 razlike i odjednom se igrači Zvezde bacaju po terenu, kao da oni gube, a moji igrači čekaju samo da se utakmica završi. Pružili smo više nego bledu partiju i očigledno je da imamo problema ove godine, pokušaćemo da što brže odreagujemo, ali nije prijatno izgubiti ovako", izjavio je Pavićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve