Nova vest
Košarka

Utorak, 13.11.2018.

18:58

Novi Pazar: Očigledan je interes čelnika KLS da nemamo gledaoce

Omladinski košarkaški klub Novi Pazar saopštio je da su dobri rezultati tog kolektiva zasmetali pojedinim klupskim čelnicima i rukovodiocima KLS.

Izvor: B92

Autor:B92

Novi Pazar: Očigledan je interes čelnika KLS da nemamo gledaoce
Foto: Getty Images

Iz Pazara ističu da čelnici lige "na perfidan način pokušavaju da stanu na put njihovim uspesima".

"Kažnjeni smo sa 126.000 dinara zbog neprimerenog ponašanja publike na osnovu izveštaja delegata, koji svesno nije naveo da je trener Zlatibora gađao gledaoce tablom i da je njegov pomoćnik uputio psovke publici iza klupe. Usledila je reakcija i taj deo tribine je ispražnjen. Odluka je doneta nakon tendencioznog suđenja tokom utakmice protiv Zlatibora, kao i za vreme prethodnih utakmica kada su naši ključni igrači bili isključeni iz igre", naveli su Pazarci.

Čelnici Novog Pazara navode da je taj klub "osveženje za KLS", kao i da je poseta na njihovim utakmicama veća nego na svim ostalim mečevima zajedno.

"Košarka je za kratko vreme postala glavni sport u Novom Pazaru, a na naše utakmice dolaze i iz okolnih gradova kako bi uživali u spektaklu. Organizujemo i humanitarne akcije, nagradne igre i druge aktivnosti koje popularišu košarku. Nećemo zatvarati vrata dvorane Pendik da bi ispunili očigledni interes čelnika KLS da na našim mečevima bude mali broj gledalaca, a možda pozicijom u vrhu smetamo i kvarimo nečije planove", dodaje se u saopštenju.

Novopazarci su najavili da će preduzeti radikalne mere, ako rukovodstvo KLS ne promeni odnos prema njima.

"Najviše nas čudi što nas ovde svi hvale, a onda zasednu u beogradske fotelje i naoštre pero protiv Novog Pazara", ističu u pazarskom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve