Nova vest
Košarka

Sreda, 23.05.2018.

12:20

Čanak: Mega će učiniti sve da vrati seriju u Pionir

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegova ekipa pokušati da energiju i anagažovanje iz prve utakmice protiv Mega Bemaksa prenese i u drugu.

Izvor:

Autor:

Čanak: Mega će učiniti sve da vrati seriju u Pionir
StarSport

"Serija se nastavlja četrdesetak sati od završetka prve utakmice u kojoj smo prikazali dobru igru. Težićemo da energiju i anagažovanje iz većeg dela prve utakmice prenesemo i na sutrašnji duel, a očekujemo i da Mega pokaže odredjenu reakciju i da učini sve kako bi se serija vratila u Pionir", rekao je Čanak.

Partizan je pobedio Megu sa 97:68 u prvoj utakmici četvrtfinala Superlige Srbije, a drugi meč na programu je već u četvrtak.

Bek Partizana Vanja Marinković istakao je veruje u plasman crno-belih u polufinale.

"Verujem da smo u stanju da sutra pobedimo i plasiramo se u polufinale. Za tako nešto potrebno je da odigramo na istom ili većem nivou u odnosu na prvi meč", rekao je Marinković.

Košarkaš Partizana Bandža Si povredio se na meču posle strahovitog pada sa gotovo dva metra.

"Sinoć smo s olakšanjem dočekali vest o prirodi povrede Bondže Sija, jako smo se zabrinuli nakon pada i drago nam je što će se Bandža brzo i u potpunosti oporaviti", kazao je Marinković.

Druga utakmica na programu je od 18.00 u dvorani "Mega Factory", a ulaznica za taj meč neće biti u slobodnoj prodaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve