Nova vest
Košarka

Četvrtak, 19.04.2018.

21:12

EL: CSKA može i bez De Koloa, na korak od Beograda

Košarkaši CSKA pobedili su u Himki rezulatom 89:84 i u seriji poveli sa 2:0 i u narednoj utakmici imaju meč loptu za Fajnal-for u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

EL: CSKA može i bez De Koloa, na korak od Beograda
StarSport

Tokom meča viđena je rezultatska klackalica. 'Armejci' su imali minimalnu prednost posle prvih deset minuta igre, ali su gradski rivali na odmor otišli sa dva poena viška - 45:43.

Slična igra viđena je u nastavku, da bi u finišu poslednjeg kvartala 'Armejci' zaigrali bolje i imali deset poena prednosti - 84:74. Ipak, gosti nisu odustajali do samog kraja, smanjili su prednost, ali nisu uspeli da slave.

CSKA je igrao bez najboljeg igrača Nanda De Koloa, koji se povredio u prvom meču, a pobednički tim predvodio je Serhio Rodriges sa 26 poena, deset asistencija i četiri skoka za index korisnosti 36.

Na drugoj strani Žil Entoni se istakao sa 24 poena, dok je naš Stefan Marković zabeležio 11 poena, pet skokova i tri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve