Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.04.2018.

19:15

Zvezda poslala čestitku – Budućnost zvanično u Evroligi?

KK Crvena zvezda čestitao je Budućnosti titulu prvaka ABA lige i čini se rešio da stavi tačku na prepucavanja koja smo gledali i slušali ovih dana.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda poslala čestitku – Budućnost zvanično u Evroligi?
Foto: Buduænost VOLI

Crnogorski predstavnik je u finalu slavio rezultatom 3-1 u pobedama i osvojio istorijsku, prvu titulu u regionalnom takmičenju.

"Vijesti" prenose da je tokom dana stigla čestitka od uprave ’Crveno-belih’.

"Želim da u ime kluba, ali i u svoje lično ime uputim čestitke igračima, stručnom štabu i svima zaposlenima povodom osvajanja ABA lige i plasmana u Evroligu", stoji u saopštenju Zvezde koje je potpisao direktor Davor Ristović, a prenose "Vijesti".

Brzo je stigao i odgovor i zahvalnica Budućnosti,

"KK Budućnost Voli zahvaljuje KK Crvena zvezda na čestitkama povodom osvajanja trofeja ABA lige u sezoni 2017/18. Za nas je prvo mesto posebna čast i obaveza da i u narednom periodu budemo pravi promoteri košarke i sportskog duha, čuvajući košarkašku tradiciju naših prostora na najreprezentativniji način. Čestitamo timu i stručnom štabu Crvene zvezde na odlično odigranim partijama u završnici ABA lige na kojima su još jednom potvrdili da predstavljaju pravi evropski klub", saopšteno je iz Budućnosti.

Podsetimo, iz Zvezde su bili nezadovoljni suđenjem tokom čitave finalne serije, činjenicom da su unapred bile poznate sudije, pa je predsednik Nebojša Čović zapretio da igrači neće izaći na četvrti meč.

Oni su to učinili, a posle pobede svog kluba, predsednik Budućnosti Dragan Bokan je, iako je poznato da klub trenutno nema uslove za najelitnije evropsko takmičenje, više puta potvrdio da će sledeće sezone igrati u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve