Nova vest
Košarka

Subota, 10.03.2018.

22:45

Čanak: Cedevita kaznila gluposti i promašene zicere

Trener Partizana Nenad Čanak čestitao je Cedeviti na pobedi, istakavši da je njegova ekipa imala priliku da iznenadi u Zagrebu.

Izvor:

Autor:

Čanak: Cedevita kaznila gluposti i promašene zicere
StarSport

"Čestitke Cedeviti na zasluženoj pobedi. Došli smo s ambicijom da pokušamo da iznenadimo Cedevitu. Imali smo u prvom poluvremenu dobru situaciju, ali smo onda smo napravili nekoliko gluposti i promašili zicere, a Cedevita je prekvalitetna da to ne bi kaznila", rekao je Čanak.

Crno-beli su poraženi u Zagrebu u poslednjem kolu ABA lige 85:75, pa su sezonu završili na petom mestu sa polovičnim učinkom, dok je poraza u 'Draženovom domu' koštala slaba igra u samoj završnici, ali se treba istaći i da su igrali bez Novice Veličkovića i Najdžela Vilijams-Gosa.

"U drugom poluvremenu bila je loša selekcija faulova, dozvolili smo mnogo lakih prodora i izlaznih dodavanja. Igrači Cedevite Nikols, Markota i Krušlin su dobri spot-up šuteri, a Ukić je prekvalitetan igrač da to ne bi prepoznao i da nas ne bi kažnjavao. U napadu smo imali dosta izgubljenih lopti. Ipak, sve u svemu bila je to zaslužena pobeda Cedevite, a mi se okrećemo domaćem prvenstvu".

Ekipu iz Humske sada čeka pauza od gotovo mesec i po dana, pošto Košarkaška liga Srbije počinje tek kada se okonča finalna serija regionalnog takmičenja, čiji je početak zakazan za deveti april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve