Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.03.2018.

21:00

"Koje oscilacije? Imamo 3 poraza u ABA i 10 pobeda u EL"

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je bio što je njegova ekipa uspela da pobedi Igokeu, iako nije odigrala najbolju partiju ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

"Čestitam Igokei na odličnoj utakmici, namučili su nas poprilično. Probudili smo se tek u poslednjoj četvrtini, imali smo nekoliko ovakvih utakmica ove sezone i mislim da je kvalitet tima što ni u najboljim mečevima nađemo način i put do pobede", rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima čime su i matematički obezbezdili prvo mesto u ABA ligi pred plej-of.

"Na današnji dan smo i matematički obezbedili prvo mesto u ABA ligi. To je vrlo bitno za nas i važna stavka. Prednost domaćeg terena će nam dosta značiti u doigravanju", kazao je Alimpijević.

Novinare je zanimalo da li trenera Zvezde brinu oscilacije u igri na šta je on rekao sledeće:

"Koje osilacije? Na šta mislite? Imamo tri poraza u ABA ligi i deset pobeda u Evroligi, oscilacija je postojala u finalu Kupa... odnosno to nije oscilacija već je to bila loša igra i loša partija, a kao posledica svega toga je bio poraz od Bamberga", zaključio je šef struke aktuelnog šampiona Srbije i regiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve