Nova vest
Košarka

Subota, 17.02.2018.

20:55

Alimpijević o povredi Lazarevića: To je ružna stvar...

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da su njegovi košarkaši u utakmici sa FMP-om sačuvali energiju za finale.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Alimpijević o povredi Lazarevića: To je ružna stvar...
StarSport

"Sačuvali smo energiju za finale. Osim prve četvrtine, sve ostalo je bilo dovoljno dobro", rekao je Alimpijević posle utakmice u Nišu.

Zvezda se plasirala u finale Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća, pošto je rezultatom 98:82 pobedila FMP.

Utakmicu je, između ostalog, obeležila i povreda Zvezdinog košarkaša koji je na pozajmici u FMP-u Stefana Lazarevića.

"To je ružna stvar. Stefan je jedno divno stvorenje, momak koji se fenomenalno ponaša. Ali, to je nažalost sastavni deo sporta. Takav igrač treba Zvezdi i nadam se da će se iz povrede vratiti još jači", rekao je trener Zvezde.

Protivnik u finalu biće joj pobednik duela izmedju Mege i Partizana, a Alimpijević je naveo da o tome još nije razmišljao.

"Svaka utakmica je priča za sebe i svaki pristup je važan", dodao je Alimpijević.

On je kazao da je planirano da Pero Antić igra u finalu, uprkos tome što protiv FMP-a nije bio na terenu, dok će za tim konkurisati i Stefan Janković.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac čestitao je FMP-u na dobroj igri i poželeo svom bivšem klubu sreću u nastavku sezone.

"Drago mi je što smo ušli u finale. Imamo i dalje problema u odbrani, ali manje nego protiv Borca, što me raduje pred finale", rekao je Davidovac.

Trener FMP-a Vladimir Jovanović čestitao je Zvezdi na plasmanu u finale i poželeo im sreću u borbi za trofej.

"Moji igrači su pružili maksimum, ali ostaje gorak ukus zbog rezultata jer mislim da nije realan, iako je Zvezda kvalitetnija i bolja", rekao je on.

Jovanović je kazao da povreda Lazarevića ostavlja još jedan gorak ukus.

"Još ne znamo stepen povrede, znamo samo da se radi o kolenu. Nadamo se da nije ništa ozbiljno i da će se što pre vratiti na teren", kazao je trener kluba iz Železnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve