Nova vest
Košarka

Petak, 19.01.2018.

13:55

ABA: Sudar bivših šampiona Evrope

Trener Partizana Nenad Čanak izjavio je da sa mnogo optimizma očekuje duel protiv Cibone i da se nada pobedi u borbi za četvrto mesto i plasman u plej-of.

Izvor:

Autor:

ABA: Sudar bivših šampiona Evrope
StarSport

"Naši dueli sa Cibonom su kroz istoriju uvek bili zanimljivi. Sudar dva bivša šampiona Evrope uvek pobuđuje posebnu pažnju. Pokušaćemo da nastavimo niz dobrih igrara i da što je bolje uklopimo dva nova pojačanja. Oni znaju da igraju košarku i ako im dopustimo da uvedu utakmicu u njihov ritam, imaćemo puno problema, ali sudeći po tome kako treniramo, verujem da imamo dobre šanse za trijumf", izjavio je Čanak.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović ističe da će ekipi mnogo značiti podrška sa tribina i ocenio da duel iz prvog dela sezone u Zagrebu neće imati mnogo uticaja na meč.

"Znamo šta nam je cilj i znamo da nas do njega vodi samo pobeda. I Cibona i mi smo dosta promenili sastav u odnosu na prvi duel, imamo nove trenere i igramo drugačije. Naše igre u poslednje vreme daju nam pravo da verujemo u trijumf, a nadam se da ćemo do njega doći uz podršku sa punih tribina".

Utakmica između Partizana i Cibone igra se od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve