Nova vest
Košarka

Sreda, 03.01.2018.

21:10

Haos u Viljnusu – sletela porodica Bol (VIDEO)

Braća Bol, Lianđelo (19) i Lamelo (16), zajedno sa ocem Lavarom sletela su u Viljnus gde ih je dočekao generalni menadžer Vitautasa, kao i brojni mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Haos u Viljnusu – sletela porodica Bol (VIDEO)
Getty Images

Na aerodromu u ovom gradu bio je pravi haos, pošto se mnoštvo novinara, fotoreportera i fanova okupilo da dočeka mlade košarkaše.

Otac Lianđela i Lamala, Lavar Bol, postao je jedan od najpoznatijih ličnosti u SAD, zbog svojih "ludih" izjava, ali i postupaka.

On je odlučio da Lamela ispiše iz srednje škole, a Lianđela sa Koledža, posle čega je počeo da im traži profesionalne angažmane.

Braća Bol nuđena su brojnim evropskim klubovima, a utočište su našli u manjem klubu u Litvaniji, Vitautasu.

Vitatutas je pretposlednja ekipa u litavnskom šampionatu sa skorom od četiri pobede i 13 poraza. Trener ekipe ranije je rekao kako će njih dvojica dobiti veliku minutažu.

Najstariji sin Lavara Bola, Lonzo, igra prvu sezonu u NBA ligi i to za Los Anđeles Lejkerse. Reči Lavara da će mu svi sinovi igrati u Lejkersima. Lianđelo i Lamelo su mogli da završe i u Srbiji, a više o tome pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve